Tilbage til nyheder

Pressemeddelelse

16-01-2017 11:37:17

To kendte navne fra ”Den store bagedyst”, Timm Vladimir og Juliane Dixen, er dommere i en kagekonkurrence, når Midtjyllands Lufthavn bliver navngivet d. 5. februar.

 

Alle får nu mulighed for at få målt evnerne som amatør-bager, bedømt af dommere på højeste niveau. Midtjyllands Lufthavn inviterer til kagekonkurrence, når lufthavnen får sit nye navn ved et stort åbent-hus-arrangement søndag d. 5. februar.

35 personer kan deltage i konkurrencen, og så skal der tænkes kreativt, for temaet for kagerne er ”luftfart”, og navnet ”Midtjyllands Lufthavn” skal indgå.

Dommerne i konkurrencen er kendt af de fleste. Skuespiller, komiker og kok Timm Vladimir har de seneste par år været vært i ”Den store bagedyst” på DR1 sammen med Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen. Timm Vladimir er dommer sammen med Juliane Dixen, Holstebro, deltager i den netop afsluttede sæson af bagedysten. Udover æren er præmierne i kagekonkurrencen bl.a. en rejse til Kreta med Apollo og flybilletter til København med DAT.

Kagekonkurrencen bliver afholdt, når Midtjyllands Lufthavn inviterer til åbent hus søndag d. 5. februar, i øvrigt med kongeligt besøg. For det er Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, der foretager den officielle åbning, når Karup Lufthavn skifter navn til Midtjyllands Lufthavn.

Der er tilmelding til kagekonkurrencen på ukendtlufthavn.dk. Denne åbner tirsdag d. 17. januar kl. 12.00. Det er ”først til mølle”, og deltagerantallet bliver 35.

 

Med venlig hilsen

Frans Bjørn-Thygesen Midtjyllands Lufthavn

 

 

 

Flere oplysninger om kagekonkurrencen og om åbent hus i Midtjyllands Lufthavn søndag d. 5. februar 2017 ved henvendelse til projektleder Lasse Schou Larsen på tlf. 23 63 84 85 eller tlf. 87 99 00 09

 

Særligt til redaktionerne – AKKREDITERING

Pressen skal akkrediteres til den officielle indvielse af Midtjyllands Lufthavn og åbent hus i lufthavnen.

Ansøgning herom sendes senest fredag d. 3. februar 2017 kl. 12:00 pr. mail til:

Lasse Schou Larsen

Projektleder, Makers

Mail: lasse@makers.dk

 

Kagekonkurrencen – det med småt:

 

Konkurrencen går ud på at lave et bagværk med temaet ”Luftfart” og navnet ”Midtjyllands Lufthavn” skal indgå. Der vil blive voteret på primært udseende og kreativitet.

Kagen skal skabes ud fra spiselige og almindelige bageingredienser, og størrelsesmæssigt være beregnet til 6-8 personer.

Dommerne vil udvælge 5 kager til finalen. Her vil deltagerne blive spurgt om bageteknikken. Herefter vil dommerne votere og finde en 1. plads, 2. plads og en 3. plads.

 

Præmier:

  1. Apollo rejsegavekort til Kreta, 2 pers.
  2. 2 stk. t/r billetter Midtjylland-København + overnatning på et Arp Hansen hotel
  3. 2 stk. t/r billetter Midtjylland-København