Tilbage til nyheder

Flyselskabet DAT øger antallet af afgange mellem Midtjylland og København

03-11-2021 13:47:20

Flyselskabet DAT øger antallet af afgange mellem Midtjylland og København

 

Efter en vellykket genstart af ruten mellem Midtjylland og København med 19 rotationer i de første 11 uger, har flyselskabet DAT besluttet at øge antallet af afgange for at imødekomme den stigende efterspørgsel.

 

”Vi er glade for at kunne byde passagerer velkommen tilbage og det er glædeligt at vi igen kan øge antallet af afgange på ruten. Fra september til oktober i år har vi set en stigning på 11% af passagertal. Vi håber at kunne øge dette antal yderligere med mere hyppighed og dermed fleksibilitet for vores kunder.” siger Jesper Rungholm, direktør DAT.

 

Fra begyndelsen af ​​november og frem til jul vil der være en ekstra aftenrotation med afgang fra Midtjylland kl. 19:00 og retur fra København til Karup igen kl. 20:20.

 

”Den positive udvikling af ruten skyldes det styrkede samarbejde mellem os, lufthavnen og DAT. Efter genåbningen af ​​ruten har vi arbejdet tæt sammen med DAT for at tilbyde det samme gode service som før nedlukningen. Dette inkluderer den nemme rejseproces fra parkering af bilen til afgang” siger Frans Bjørn-Thygesen, lufthavnschefen i Midtjyllands Lufthavn.

 

Slut med mundbind og kundernes fordele med DAT

 

DAT har fornyligt også fjernet krav om mundbind ombord efter en række skandinaviske flyselskaber har gjort det samme. DAT kan dog stadig garanterer for høj sikkerhed ombord med regelmæssig desinfektion of fly. Deres kunder kan se frem til gratis kaffe eller te samt avis mens de er oppe i luften. Alle passagerer får gratis parkering i Midtjyllands Lufthavn og gratis fast track i Københavns Lufthavn hvor man kan komme hurtigt igennem sikkerhedskontrollen.

 

 

Flybilletter kan bookes på dat.dk.