Tilbage til nyheder

Pressemeddelelse fra Bornholm Med Fly

20-05-2020 08:22:21

Mette Frederiksens længe ventede udmelding om at åbne Danmark op igen er en forløsning efter måneders uvished om sommerens rejser, oplyser Finn Granberg Hansen.
Der har selvsagt været mange spekulationer på, om vi skulle aflyse, udskyde eller helt droppe Bornholm i denne sommer, men jeg har hele tiden haft håbet og troen på at det skulle lykkes, og at vi nok skulle komme af sted.
Afgangen den 21. maj er udsolgt og jeg glæder mig til igen, at kunne byde gæsterne velkommen til Bornholm, siger Finn Granberg Hansen.
 
Rejserne er bestilt i december og januar måned i år og der har været meget få annulleringer. Over hele vores sæson på Bornholm med 10 afgange har der kun været 10 personer, der har annulleret. Det er jo fantastisk dejligt.
Alle forsommerens rejser er udsolgte.
Der har dog været meget stille og der har stort set ikke været en booking i 2 ½ måned, men nu begynder de første bookinger at rulle ind. Det er blevet til rigtigt mange gå- og cykelture og det har også forstyrret nattesøvnen en smule, oplyser Finn Granberg Hansen med et smil.
 
Nu skal der ses fremad og blikket rettes nu mod sensommeren i august og september, hvor der på nogle afgange endnu er plads.
Måske bliver Bornholm danskernes foretrukne rejsemål i denne sommer. Jeg kan i hvert fald garantere for, at bornholmerne er klar til at tage imod os, oplyser Finn Granberg Hansen.
 
”Bornholm- med fly” flyver fra Midtjyllands Lufthavn - Aalborg Lufthavn – Odense Lufthavn i denne sæson.
Flyselskabet DAT er transportør af ”Bornholm – med fly’s” gæster.
 
Rejserne kan ses via hjemmesiden www.bornholmmedfly.dk
 
Yderligere information fås ved henvendelse til Finn Granberg Hansen på tlf. 28602269 eller mail: info@bornholmmedfly.dk
Kragelund Tværvej 3 – 8600 Silkeborg
 
www.bornholmmedfly.dk
 
https://www.facebook.com/bornholmmedfly