Check-in

 

Der er flere forskellige muligheder for check-in alt afhængig af, hvilket flyselskab du skal flyve med.

Online check-in ved DAT: Check-in. 

Ved skranken
Alle flyselskaber tilbyder manuel check-in ved skranken, hvor en medarbejder ordner check-in for dig. Beregn god tid til dette, da der ofte kan være kø.

På automat
Der findes 4 check-in automater i afgangshallen. Her klarer du det selv, og det er nemt og hurtigt. Følg blot instruktionerne på skærmen eller spørg en medarbejder om hjælp. Hvis du har bagage med, afleverer du den ved check-in 1, check-in 2 eller ved "bagdrop" ved skranke 4.

Direkte til gate:
Direkte til gate er et nyt produkt som henvender sig til alle rejsende som kun rejser med håndbagage.

Du har kun brug for enten dit rejsedokument (printet ud hjemmefra) eller SMS billet for at kunne passere gennem sikkerhedskontrollen uden at være checket ind. Dvs. har du en smartphone, slipper du altså for at printe din billet ud. Du skal blot have noget med en streg kode på.

Det eneste krav for direkte til gate er, at du har en gyldig booking og at du befinder dig ved gaten senest 20 min. før afgang.

 

Mødetiderne til check-in kan være forskellige fra flyselskab til flyselskab. Herunder kan du se mødetiderne for Danish Air Transport

SELSKAB ÅBNER LUKKER
DAT 2 timer før afgang 30 min. før afgang
   Man – fredag dog først 04.30 weekend kl. 06.30  
 

HUSK! BEREGN EVT. KØ TIL CHECK-IN OG SECURITY MED I DIN ANKOMSTTID TIL LUFTHAVN, DA DU SKAL SELV SØRGE FOR AT VÆRE FÆRDIG CHECKET-IN TIL FLYSELSKABERNE CHECK-IN TID.

Sign-up til vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker af stort og småt i Midtjyllands Lufthavn - og vær blandt de første, der får besked, når der er interessante tilbud og aktiviteter under indflyvning.